Stärk din hälsa med NOW FoodsHandla

Inositol

En av våra stjärnprodukter är Inositol, och vi är angelägna om att berätta mer om denna produkt.

Vad är Inositol?

Inositol är en naturligt förekommande kolhydrat som tillhör vitamin B-familjen, även om det tekniskt sett inte är ett vitamin. Det spelar en roll i kroppsliga processer.

Vanliga frågor om Inositol

1. Är Inositol säkert att använda?
Ja, Inositol är säkert för de flesta. Det är ett naturligt ämne som förekommer naturligt i vår kropp och anses säkert när det tas som tillskott, förutom en varierad kost. Rådgör alltid med din läkare innan du lägger till ett nytt tillägg till din rutin.

2. Hur ska jag ta Inositol?
Den rekommenderade dosen kan variera, så läs alltid etiketten på produkten du väljer. Vanligtvis tas Inositol i pulverform eller kapslar 1 till 2 gånger om dagen med mat.

3. Hur lång tid tar det innan jag ser resultat?
Detta varierar från person till person. Vissa människor upplever resultat inom några veckor, medan andra kan behöva längre tid. Tålamod är viktigt.

4. Kan jag kombinera Inositol med andra kosttillskott?
Ja, Inositol kan säkert kombineras med andra kosttillskott. Det är dock alltid lämpligt att rådgöra med din läkare om du vill använda flera kosttillskott.

Köpa Inositol på Bono?

På Bono är vi stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa Inositol-tillskott som uppfyller våra strikta kvalitetsstandarder. Så vad väntar du på? Kolla in vårt Inositol-sortiment och beställ din favorit!